Tradicionalna (klasična) astrologija

Astrolog Nataša Karalić Koprivica

www.natasakaralic.com

> English

Kryptos - Stranica sa odabranim astrološkim tekstovima

Tekstovi čiji se naslovi nalaze na ovoj stranici su rezultat dugogodišnjeg izučavanja teorije astrologije i velikog iskustva u praktičnoj primeni stečenog znanja astrologa Nataše Karalić Koprivice. Skrećemo vam pažnju da se ovi tekstovi plaćaju. Osim prvog naslova koji je čisto teorijskog karaktera, ostali tekstovi predstavljaju složene astrološke tehnike koje služe detaljnom tumačenju pojedinih segmenata različitih horoskopskih karata (horarnih, natalnih, dekumbiturnih i mundanih) i namenjeni su isključivo dobrim poznavaocima astrologije, posebno tradicionalne (klasične) astrologije. Ukoliko ste neko ko se tek susreće sa astrologijom ili niste posvećeni temeljnom izučavanju astrologije, mogli biste doći do zaključka da su ovi tekstovi zanimljivi, ali ipak previše složeni za razumevanje. Široj astrološkoj javnosti preporučujemo besplatne tekstove čiji su naslovi objavljeni na stranici "Tekstovi" ovog sajta. Trenutno se na ovoj stranici nalazi 7 tekstova, stranica je u stalnom razvoju, a novi naslovi se objavljuju periodično.

Naslovi tekstova:

 

Ukoliko želite da se upoznate sa sadržinom ovih vrednih astroloških tekstova, možete to učiniti na sledeći način:

- Pošaljite e-mail poruku na astro.natasakaralic@gmail.com. Potrebno je da u poruci navedete naslov teksta za koji ste zainteresovani i da saopštite određene podatke o sebi (ime i prezime, poštansku adresu i broj fiksnog telefona na koji ćete biti kontaktirani).

- Uplatite odgovarajući iznos prema dobijenim uputstvima. Način plaćanja izabrane usluge zavisi od toga gde se nalazite. Ukoliko se nalazite u Srbiji, plaćanje možete izvršiti na tekući račun. Ukoliko se nalazite van Srbije, plaćanje možete izvršiti putem poštanske uputnice ili vrednosnog pisma, ukoliko takva mogućnost postoji u državi u kojoj se nalazite (proverite u najbližoj pošti), ili putem Western Union-a, što je nešto skuplji, ali i najefikasniji način plaćanja. Na sajtu Western Union-a možete naći detaljnije informacije o najbližem agentu (poslovnici) u vašem mestu kao i spisak država u kojima je moguće koristiti uslugu slanja novca putem sajta, bez odlaska u poslovnicu.

- Tekstovi se dostavljaju klasičnom (avionskom) poštom na adresu koja je navedena u vašoj poruci. Da biste preuzeli pošiljku neophodno je da popunite i potpišete povratnicu kao dokaz o preuzimanju pošiljke i identitetu osobe koja je preuzela tekst.

Za detaljnije informacije o tekstovima, cenama tekstova i načinu slanja kontaktirajte Natašu Karalić Koprivicu.

Kupcima tekstova se skreće pažnja da, za razliku od besplatnih tekstova čiji se naslovi nalaze na stranici "Tekstovi", a koji mogu biti kopirani i objavljivani pod određenim uslovima, tekstove čiji su naslovi objavljeni na ovoj stranici mogu koristiti isključivo u lične svrhe i da ih ne mogu, u celini ili u delovima, sa ili bez prerade, kopirati i/ili objavljivati ni pod kojim uslovima. U cilju obezbeđenja dokaza o nosiocu autorskih prava primerci tekstova su deponovani kod Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

 

 

Ukoliko koristite Facebook, Twitter, MySpace, Digg ili neki drugi od mnogobrojnih Social Networking sajtova, možete podeliti  sadržaj ove stranice sa svojim prijateljima.