Tradicionalna (klasična) astrologija

Astrolog Nataša Karalić Koprivica

www.natasakaralic.com

> English

Blog tradicionalne astrologije; Blog horarne astrologije

Nataša Karalić Koprivica je urednik dva astrološka bloga. Blog tradicionalne astrologije sadrži astrološke tekstove i analize o pojmu, predmetu i istoriji astrologije, horarnoj, natalnoj, elekcionoj i mundanoj astrologiji. Blog je dvojezičan, sa tekstovima na srpskom i engleskom jeziku. Blog horarne astrologije je u potpunosti posvećen veštini horarne astrologije i sadrži tekstove, objašnjenja i primere horarnih horoskopa na srpskom jeziku. Blog horarne astrologije ima i svoju verziju na engleskom jeziku.

 

 

BLOG HORARNE ASTROLOGIJE

www.horarnaastrologija.com

Naslovi 10 najnovijih tekstova na Blogu horarne astrologije. Ukoliko kliknete na naslov teksta, napustićete ovaj sajt i otići na odgovarajuću stranicu Bloga.

 

 

BLOG TRADICIONALNE ASTROLOGIJE

http://tradicionalnaastrologija.blogspot.com

Naslovi 10 najnovijih tekstova na Blogu tradicionalne astrologije. Ukoliko kliknete na naslov teksta, napustićete ovaj sajt i otići na odgovarajuću stranicu Bloga.

 

 

 

Ukoliko želite da doprinesete posećenosti blogova, možete to učiniti na jedan od sledećih načina: postavite baner ili link na vaš sajt ili blog; ukoliko koristite Facebook, Twitter, MySpace, učestvujete u radu nekog internet foruma ili ste član neke druge internet zajednice, obavestite svoje prijatelje i pozovite ih da posete blog; sadržaj ove i drugih stranica sajta i blogova možete podeliti sa onima koji vas prate na internetu putem dugmića koji se nalaze na svakoj strani.

 

 

Ukoliko koristite Facebook, Twitter, MySpace, Digg ili neki drugi od mnogobrojnih Social Networking sajtova, možete podeliti sadržaj ove stranice sa svojim prijateljima.